LLOVE HOTEL

2011年3月16日


アムステルダムのLloyd Hotelで建築家の方にまぎれて盆栽のプレゼンテーションをさせて頂きます。

Hedendaags Japans design
Op uitnodiging van Premsela en de Culturele Ambassade van het Lloyd Hotel vertellen zes Japanse designprofessionals in het Lloyd Hotel in Amsterdam, over hun werk en projecten. Zij waren onder andere betrokken bij het LLOVE Hotel in Tokio. U bent van harte welkom om deze presentatie bij te wonen op woensdag 16 maart van 20.00 tot 21.30 uur.
LLOVE Hotel
Ryuji Nakamura (ontwerper/architect) Yuko Nagayama (architect), Hitomi Kawasaki (Bonsai Curator), Jo Nagasaka (architect), Akio Seki (Curator Museum of Contemporary Art Tokyo) en Junya Sakumoto (galerie en shop Sakumotto) geven een presentatie. Na afloop is de documentaire die gemaakt is over het LLOVE Hotel – met interviews met alle deelnemers – te zien.
Het LLOVE Hotel in Tokio, een project van het Lloyd hotel en de Nederlandse ambassade, was geopend van 22 oktober tot 23 november 2010. Acht hotelkamers werden ontworpen door verschillende Japanse en Nederlandse ontwerpers. De Japanse designprofessionals komen van 13 tot en met 16 maart naar Amsterdam in het kader van New Perspectives on LLOVE, een vervolg op het LLOVE Hotel in Tokio. Zij bezoeken verschillende Nederlandse designstudio’s, musea, academies en volgen workshops.

Praktische informatie
Datum: woensdag 16 maart
Tijd: 20.00 – 21.30u (documentaire start om 22.00u)
Locatie: Lloyd Hotel
, Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam
Toegang: gratis
Aanmelden
: rsvp@premsela.org o.v.v Japanse presentaties. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.